Om os

PHILOSOPHY

SO THAT ONE MAY WALK IN PEACE

    Krav Maga betyder direkte oversat fra hebraisk nærkamp: krav – kamp; maga – nær / kontakt.
    Krav Maga er et praktisk og taktisk system, som lærer dig, hvordan du forebygger, håndterer og overvinder alle typer af trusler og vold. Essensen i systemet er effektivt selvforsvar og nærkamp, hvor udøveren trænes i at forsvare sig selv eller andre mod én eller flere bevæbnede eller ubevæbnede angribere. Krav Maga kendetegnes ved enkle, naturlige og effektive teknikker og løsninger, der hele tiden testes, ændres og forbedres, så de kan tilpasses de trusselsbilleder, vi ser i vores del af verden.
    Krav Maga passer til alle uanset alder og køn, og alle teknikker kan udføres uden større hensyn til beklædning, fodtøj og andre genstande udøveren bærer. Ligeledes har miljøet ikke den store indflydelse på, hvorledes en teknik anvendes.
    Krav Maga forbereder udøveren på alle tænkelige scenarier og lærer denne at drage nytte af det omgivende miljø. Mentalt beredskab, konflikthåndtering og håndtering af stressrelaterede situationer trænes i vid udstrækning, da disse elementer er essentielle for, at kundskaberne skal kunne fungere i virkligheden (uanset hvilket system man taler om).
    Grundlæggende trænes alle udøvere af Krav Maga i de samme teknikker uanset hvilken gren, man befinder sig på (civil, politi, militær eller VIP). Den primære forskel ligger i måden, hvorpå den enkelte situation skal håndteres.

Træning for alle

Du kan næsten komme til at træne lige når det passer dig, da vores klubber har forskellige træningstider - tjek dem ud her!

Gratis Prøvetime

Du kan hos alle IKM klubber få en gratis prøvetime. Kontakt den klub du ønsker at træne i for nærmere detaljer.

Ingen binding

Alle IKM klubber tilbyder ``ingen binding`` som standard. Du betaler derfor kun månedsvis og kan til hver en tid melde dig ud fra måned til måned.

Vokseværk

vi er hele tiden på udkig efter at udvide med nye træningsfaciliteter, så vil du være en del af en voksende og professionel forening, så kontakt vores Danske Director.

Vi ønsker at tiltrække de bedste instruktører, der deler vores syn på Krav Maga og kan være med til at udvikle og forbedre teknikker, således vores medlemmer går styrket fysisk såvel som psykisk fra træning. Det handler ikke om ego, konkurrence eller tradition. Tværtimod, det handler om at være stærk indefra, lære af hinanden, samt vide hvor Krav Maga er kommet fra, og hvor det er på vej hen.

Krav Maga passer til alle uanset alder og køn, og alle teknikker kan udføres uden større hensyn til beklædning, fodtøj og andre genstande udøveren bærer. Ligeledes har miljøet ikke den store indflydelse på, hvorledes en teknik anvendes. Krav Maga forbereder udøveren på alle tænkelige scenarier og lærer denne at drage nytte af det omgivende miljø. Mentalt beredskab, konflikthåndtering og håndtering af stressrelaterede situationer trænes i vid udstrækning, da disse elementer er essentielle for, at kundskaberne skal kunne fungere i virkligheden (uanset hvilket system man taler om).

Hasse
Vinterberg
IKM Director, Danmark
Frank
Thorlacius
Manager
Ablie
Alami
Manager
Jesper
Lyster
Manager
Christian
S. Scharf
Instruktør
Nicholas
Bech Castillo
Manager
Anton
Roy Kirkegaard
Manager
Kaspar
Liebst Bundgaard
Manager
Jeppe
Feigenberg Johansen
Instruktør
Asger
Plæhn
Instruktør
Jesper
Due Spanggaard
Manager
Josef
H. Fosbæk
Instruktør
Aqib
Wajahat Ali
Instruktør
Christoffer
Juhl Jensen
Manager
Zackary
Dods Dickson
Instruktør
Juliana
McClane
Instruktør
Niclas
Andreasen
Morten
Ernstved
Manager
Nicolai
Mølnitz
Instruktør
Magnus
Andersen
Instruktør
Freya
Helena
Instruktør
Joen
Weidemann
Manager
Anders
Munk
Instruktør
Wang
Mak
Instruktør
Annette
Koertz Haarløv
Instruktør
Majbrit
Weidemann
Instruktør
Henrik
Eggert
Instruktør
Mikkel
Hauschildt
Instruktør
Trine
Hoelgaard
Manager
Kasper
Ørnekær
Mikkel
Vinge Rasmussen
Instruktør
Martin
Busse

KLAR TIL KRAV ?